Wat zijn de iPhone onderdelen?

Een iPhone is een mobiele telefoon van het merk Apple en is opgericht door Steve Jobs. Je kunt naast het bellen en sms’en ook op het internet. Je kunt bijvoorbeeld WhatsAppen, facebooken of snapchatten, zonder dat je daar een computer of laptop voor nodig hebt. De iPhone heeft ook een applicatie genaamd Siri, maar wat doet Siri? Dit is een virtuele assistent die je helpt met het uitvoeren van bepaalde dingen op de iPhone. Dit is mogelijk, omdat Siri je spraak herkent. Hiernaast heeft de iPhone verschillende slimme tools om je te helpen en daarom wordt het ook wel een smartphone genoemd. Een smartphone betekent in het Nederlands een slimme telefoon en dat is bij de iPhone zeker het geval.

Een aantal iPhone onderdelen

Natuurlijk variëren de onderdelen van de iPhone, omdat er heel veel verschillende iPhones zijn, maar over het algemeen hebben veel iPhones dezelfde onderdelen. De meest bekende onderdelen zijn het scherm, de camera, home button en de simkaart houder. Als je een iPhone besteld krijg je er altijd een sim houder tool mee, hiermee krijg je de simkaarthouder open en kun je de simkaart vervangen. Ook krijg je er een usb snoer en adapter mee om het toestel op te laden of om bestanden over te zetten. Daarnaast krijg je er ook oordopjes bij om heerlijk muziek te luisteren. Het scherm is een onderdeel wat vaak gerepareerd moet worden, omdat dit het zwakste deel is van de toestel en ook is deze van glas gemaakt. Gelukkig kun je deze schermen op verschillende plekken laten vervangen of repareren.

iPhone schermen vervangen

Is je iPhone scherm kapot en moet het vervangen worden, kies er dan voor om het te laten vervangen bij een specialist. Zij hebben vaak de juiste tools en weten meestal hoe de schermen in elkaar zitten. Ook als het verkeerd is gerepareerd dan heb je vaak een garantie en kun je het geld terugkrijgen of het gratis opnieuw laten repareren, natuurlijk gaan we hier niet van uit en is het na de eerste keer goed vervangen. iPhone scherm vervangen kan tegenwoordig ook zelf, de schermen werken meestal net zo goed als eerst en je kunt er ook voor kiezen om een extra bescherming over het scherm heen te plakken. Als je toestel dan valt, dan heb je minder kans dat het scherm ook kapot gaat. Wacht niet langer als je iPhone scherm is gebroken en maak een afspraak voordat het te laat is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *