Hoe bescherm ik mijn iPhone 6s?

Bezitters van een iPhone 6s kunnen er over mee praten. Apple heeft met dit toestel weer een toptelefoon afgeleverd. Qua design weinig verandering ten opzichte van de iPhone 6, dezelfde afmetingen. Maar aan de binnenkant weer een grote stap voorwaarts. Wie de smartphone bezit wil natuurlijk niet dat de iPhone snel beschadigd of kapot gaat. We geven enkele tips over wat te doen voor een langer behoud van je favoriete telefoon.

Kies een leuk hoesje voor de iPhone 6s

Om de iPhone 6 of 6s te beschermen tegen krassen of stof is het kopen van een leuk hoesje zeer belangrijk. Hier begint de bescherming mee. Voor weinig geld kun je al snel hoesjes aanschaffen die er leuk uit zien en beschadigingen voorkomen. Natuurlijk is een smartphonehoesje niet de oplossing voor waterschade of diefstal, daar zijn andere mogelijkheden voor.

Verzekering tegen diefstal

Genoemde schade door water of verlies door diefstal valt te verzekeren. Voor een gering bedrag per maand kun je jouw smartphone dekken tegen dit soort schade. Vergeleken met het kopen van een telefoonhoesje ben je wel wat duurder uit, maar je hoeft niet meer zo voorzichtig om te gaan met je nieuwe telefoon. Ook voor reparaties aan bijvoorbeeld het beeldscherm ben je dan verzekerd.

Beeldscherm beveiligen

Een kras op de achterkant is nooit leuk, maar erger zijn ze op je beeldscherm. Hier kijk je overigens de hele dag op. Speciaal hiervoor zijn de screenprotectors. Dunne, plastic beschermlaagjes welke over het scherm geplakt dienen te worden. Meestal per twee verpakt, bieden deze protectors bescherming tegen krassen en stof. Dit soort beveiliging is naar verhouding voordeliger dan de eerdergenoemde opties.

Gelukkig hebben mensen die simpelweg goed omgaan met hun iPhone weinig tot geen schade aan hun telefoon. Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar een beetje verstand bespaart veel ellende.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *