De nieuwe mogelijkheden van een prepaid simkaart

Een prepaid simkaart is al jarenlang een veel gebruikte optie voor de telefoon. Al enkele jaren zijn sim only en een telefoonabonnement met toestel populairder dan een prepaid simkaart. Toch zijn er op dit moment veel meer mogelijkheden met ene prepaid kaart dan vroeger. Je hoeft dus geen duur iPhone 6 abonnement af te sluiten. De voordelen van een prepaid simkaart wordt in dit artikel uitgelegd.

Tarieven van bundels goedkoper

Het grootste voordeel van een prepaid simkaart is dat de bundels goedkoper zijn dan die van abonnement met toestel.  Het zijn dezelfde kosten als voor sim only, maar je hebt wel het voordeel dat je elke maand je bundel kan aanpassen. Als je bijvoorbeeld een maand naar het buitenland gaat en niet van plan bent om te bellen of sms’en, kan je gewoon je bundel stopzetten voor een maand. Ideaal dus. Je hebt verschillende soorten bundels. Je hebt namelijk prepaid databundels, belbundels en sms bundels.

Prepaid databundels

Waar we vroeger vooral belden en sms’ten met elkaar, gebruiken we nu juist het internet om met elkaar in contact te blijven of om iets op te zoeken. Daarom kan je nu ook een prepaid databundel nemen. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen voor 2000 of 4000MB. Het ligt er maar net hoe actief je bent met je telefoon.

Geen lening met een prepaid simkaart

Ben jij van plan om een huis te kopen? Tegenwoordig wordt een telefoonabonnement me toestel gezien als een lening. Hierdoor kan je gekort worden op je lening. Dit wil je natuurlijk niet. Met een prepaid simkaart heb je deze problemen niet. Het wordt namelijk niet gezien als lening met het voordeel dat jij veel meer hypotheek kan aanvragen en zo je droomhuis kan kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *