Correcte aanname van de telefoon

De telefonische bereikbaarheid van je bedrijf is iets dat je niet mag onderschatten. Ook in deze digitale tijden is het nog steeds erg belangrijk dat je je bereikbaarheid met de telefoon altijd goed in de orde houdt. Nog steeds heeft de telefoon nog niet aan populariteit afgedaan als middel van communicatie en dat is natuurlijk ook niet zo gek. We gebruiken de telefoon al jaren, dus het is vertrouwd en bovendien zijn er natuurlijk ook vandaag de dag nog voldoende mensen die geen toegang hebben tot het internet en in die zin dus afhankelijk zijn van het gebruiken van de telefoon. Buiten dat zijn er natuurlijk ook mensen die gewoon graag de telefoon pakken omdat ze snel antwoord willen of gewoon graag iemand persoonlijk willen spreken en daar valt natuurlijk ook wat voor te zeggen, toch?

Veel van de grote bedrijven hebben dit allemaal prima geregeld, vaak met eigen inbound callcenter om te zorgen dat de telefoon altijd op tijd en netjes wordt beantwoord. Dat is natuurlijk niet voor iedereen een optie en daarom is het goed om te weten dat er ook andere mogelijkheden zijn. Zo is het inhuren van een externe telefoniste vaak wel een optie voor kleinere ondernemers. Dat lijkt in eerste instantie misschien ook wel een kostbare aangelegenheid, maar in de praktijk blijkt dat gelukkig altijd mee te vallen.

Zo maken veel ondernemers de fout door te denken dat zelf de telefoon aannemen ‘gratis’ is, maar wanneer je het afzet tegen je bedrijfskosten valt dat vaak nog wel flink tegen. In die tijd dat jij al die telefoontjes moet aanpakken, had je natuurlijk ook andere dingen kunnen doen die niet zo makkelijk door een ander konden worden opgepakt.

Alsnog kun je natuurlijk kiezen om het zelf te blijven doen, maar je zou jezelf een hoop werk en uiteindelijk geld kunnen besparen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *